Ny app letter dokumentering under brandkadetforløb

Order Group har doneret og udviklet en app til Brandkadetter i Danmark. App’en skal bruges til at dokumentere de unges udvikling under brandkadetuddannelsen.

 

Gennem årene har Brandkadetter i Danmark udarbejdet forskellige registrerings- og dokumentationsskemaer, som de lokale projektledere og instruktører anvender både til at dokumentere sammensætningen af de unge på et brandkadethold, men i høj grad også for at bedømme de unges udvikling i løbet af brandkadetuddannelsen.

 

Nu bliver de forskellige skemaer samlet i en app, som firmaet Order Group har udviklet og sponsoreret til brandkadetprojektet. Holdet bag Order Group har selv en baggrund som ambulancereddere og vil gerne støtte op om Brandkadetter i Danmark.

 

”Først og fremmest ønsker vi at støtte projektet, da det efter vores mening har en stor samfundsmæssig værdi. De unge mennesker, der deltager i brandkadetforløbet, og her tænker jeg både på uddannelsen og den videre deltagelse og tilknytning til en brandstation, giver mening og værdi for et ungt menneske. Det giver ligeledes følelsen af at være med i et fællesskab, og det er især vigtigt, når man skal udvikle sig,” siger Henrik Buck, der er produktchef hos Order Group.

Efterlad en besked

Din e-mail adresse bliver ikke publiceret